Hevikaraoke on raskaan sarjan lauluiltama.

Hevikaraoke on suomalainen lauluilta/tapahtuma jonka historia ulottuu vuoteen 2004. Ensimmäinen virallinen Hevikaraoke ilta järjestettiin Helsingin Heavy Cornerissa 2004. Yli 3000 biisin listalla on rankkaa laulettavaa Sabbath- ja Zeppelin-klassikoista Dion ja Panteran kautta System of a Downiin tai Children of Bodomiin.

Mitä biisejä laululistoilta löytyy?

Hevikaraoke-iltamissa listallamme ovat edustettuna tehokkaimmat rock-klassikot, 70- ja 80-lukujen hardrock, indie,punk, grunge, proge, nwobhm ja tietysti trash-, speed-, power-, black- ja nykymetalli. Kappalelista elää koko ajan, sillä haalimme jatkuvasti uutta tulkittavaa kumpaakin sukupuolta edustaville laulajille, huutajille, örisijöille ja kiekujille, ultrabassosta sankaritenoriin tai vihaisesta altosta tehosopraanoon.

Hevikaraoken biisilistan löydät tästä linkistä: Hevikaraoke – kappalelista

Eikö listalta löydy mielestäsi väkevintä metallirallia? Nou hätä, rullaa sivun alalaitaan löytääksesi yhteystietomme. Laita meille viestiä ja pistämme tuottajat hommiin!

HEVIKARAOKE HELSINKI
Bar Bäkkäri

Pohjoinen Rautatiekatu 21
00100 helsinki

15.5.2015 alkaen
Perjantaisin ja lauantaisin klo 22-04

Hevikaraoke palaa Helsingin keskustaan, lue uutinen täältä.

Keikkamyynti:
Juha Ruuska
juha.ruuska@ksf.fi
050 409 5424

[wolf_tour_dates past=”false”]

Hyviä uutisia raskaan musiikin ystäville – Hevikaraoke tekee paluun!

Bar Bäkkäri tuo Hevikaraoken Helsingin keskustaan. Jokaviikkoisen ohjelman lisäksi luvassa on myös uusia kotimaisia kappaleita.

KSF ja Night People Group yhdistävät voimansa Bar Bäkkärillä ja tuovat Hevikaraoken takaisin Helsingin keskustan vakituiseen karaokeohjelmaan. Hevikaraoken kymmenvuotisen taipaleen sekä uuden ohjelman kunniaksi järjestetään 13.5. tapahtuma, jonka yhteydessä julkistetaan myös uutta tuotantoa legendaariseen Hevikaraoke levysarjaan.

Tapahtuma järjestetään Bar Bäkkärin isolla lavalla ja jatkossa Hevikaraoke-illat saavat oman nimikkobaarin yläkerran klubilta. Raskaan musiikin ystäville on luvassa kappaleita mm. seuraavilta artisteilta: Iron Maiden, Pantera, Nightwish sekä Kiss. Kappalevalikoima sisältää myös rock-musiikin helmiä, iskelmää ei listoilta kannata hakea.

Hevikaraoken kulta-aikoja vietettiin 2005-2006 jolloin se tuli tunnetuksi mm. Ruisrock festivaaleilta jossa ohjelmalla oli oma lava. Lisäksi Hevikaraokella on tehty karaoken joukkolaulun maailmanennätys vuonna 2006 Lordin voitettua euroviisut. 80 000 ihmistä lauloivat voittokappaleen Hard Rock Hallelujah Helsingin kauppatorilla. Ennätys taltioitiin Guinnessin World Records –kirjaan samalle vuodelle.

Hevikaraoke-julkaisutapahtuma järjestetään 13.5. jonka jälkeen ohjelma-aika on viikottain perjantaisin ja lauantaisin klo 22-04 Bar Bäkkärillä. Juontajina toimivat mm. Sampsa Astala sekä Sami ”Texas” Ilvonen.

Lisätietoja:
Juha Ruuska, KSF Entertainment Group ,050 409 5424, juha.ruuska@ksf.fi
Timppa Nyyssönen, Night People Group, 044 3443333, timo.nyyssonen@npg.fi

Read More News

Kysymyksiä? Huolia? Murheita? Ota yhteyttä, me vastataan!

KSF Entertainment Group Ltd
Kiiskinkatu 8
08150 LOHJA
info@ksf.fi
010 4244 740

Keikkamyynti:
Juha Ruuska
juha.ruuska@ksf.fi
050 409 5424